Ta-da!

Vi satte vi oss ned på trappa, ga hverandre en high-five og et “godt jobba!”

Vi har trillet inn på trappa litt utenfor Gøteborg og eventyret Bilbao-Gøteborg er over.

Det tok oss 19 dager, 17 ispauser og minst 20 øl.Vi har gått igjennom to flasker solkrem, en boks chamois krem, x-antall pakker med Resorb Sport og et par runder med repair creme.

På med velfortjente sokker og så har vi jaggu åpnet en flaske Champagne.


Totaldistanse: 2721km

Gj.snitt syklet per dag: 143,21km

Kuleste land: Nederland

Kjipeste etappe: Sør i Belgia (vi får frysninger av å tenke på den etappen)

Valget av sykler er vi svært fornøyde med. Ola har syklet på en Santa Cruz Stigmata Cyclocross og jeg på en Salsa Warbird Gravelracer. Ingen vonde rygger, veldig lite slitasje. Begge er skjønt enige om at skivebremser er meget godt og at de har reddet oss ut av 4 situasjoner som ellers kunne gått riktig ille.
Vi har kjørt på Continental Grand Prix 4 season 32mm dekk som mildt sagt har tålt juling og vært et meget godt valg. Turen har bydd på et helt vanvittig spenn av underlag. Grus, traktorvei, jorder, betongplater, steinheller, brostein, anabole borstein, asfalt i alle former og kvaliteter. Dekkene har holdt!

Det har også to stk kropper. Vi valgte å kjøre turen med landeveisko og pedaler, noe vi er superglade for nå. Bred plattform og sko som ikke svikter i tråkket har vært superdigg.


Takk til produsenter av chamois og reparasjonskrem. Begge overfor har vært behjelpelige på å holde oss unna sår hud! Det har også Assos toppmodell sykkelbukse vært behjelpelig med. Heldigvis!

Vi har også funnet ut at man absolutt ikke kan eller bør sykle uten gode sportsbriller selv om det gir helt idiotiske bandittskiller. Oljegrus, greiner og fluer..Det hadde bare ikke vært artig uten briller.

Ellers..Revelate rammebag er å anbefale (takk for tipset Jaran) og Zefal toptube bag og salveske har fungert helt upåklagelig (takk Veronika). Vi har pakket vanntett, men revelate veskene tålte faktisk å bli høytrykkspylt da vi var desperate etter et bad i kumøkk..

Dette er alt man trenger for 19 dager(+sykkelbukse og sportsbriller):


Ola har omtrentlig lik pakning og vi har ikke manglet noe. Lett sekk på rygg med vann og “vakumpakkede” klær i vanntett pose..Eneste man går lei av et å vaske tøy…

Altså:

Regn/vindjakke – Regn knikkers – 2 sykkeltrøyer – sykkelbukse – 3 par sokker – 2 par hansker – penskjorte – bukse som funker til alt – Turntøfler med ekstra såler som casual sko – 3/4 ermet ulltrøye – vindvest – sportsbriller – undertøysskift

Ladere – multiverktøy – pumpe – lommekniv – dekkspak – reservedeler til bremser og gir – kamera – kortstokk – chamois creme – reparasjonskrem – førstehjelp – antibak – slanger – tannkrem/ tannbørste – solkrem – vaskemiddel – toalettpapir – penger – mobil og pass..

Hvis noen lurer på et lignende eventyr sier vi…

GJØR DET!

Leave a comment